El equipo

MANUELA PERPIÑAN

Directora Ejecutiva

Administrativo. Nacida en Sant Julià de Lòria (Andorra), desde niña ha estado vinculada a las tradiciones andorranas así como con la cultura catalana. En 2013 comenzó a participar activamente como miembro de la Associació Sardanista La Grandalla, organizando eventos de gran renombre, como el Aplec de Sardanes d'Encamp, con grupos de Cataluña y Francia. En 2015 entra a formar parte de la junta directiva de los Castellers d'Andorra y forma parte del equipo organizador de eventos castellers. En ese mismo año también empieza su otra pasión, el teatro, recibiendo clases de teatro en la escuela L'Animal de escuela L'Animal de Escaldes-Engordany, hasta la actualidad. Se forma como actriz en el Laboratori de les Arts, participa en diferentes talleres, obras y eventos teatrales en la calle y forma parte del elenco de diferentes espectáculos, como «Els Pastorets de Sant Julià» y «Turistes i banyistes».
des de ben petita vinculada amb les tradicions andorranes
així com amb la cultura catalana.
Al 2013 comença activament formant part de l’Associació
Sardanista La Grandalla, organitzant actes de gran renom, com l’Aplec de Sardanes d’Encamp, amb grups de Catalunya i França.
Al 2015 s’incorpora a la junta directiva dels Castellers
d’Andorra i forma part de l’equip organitzatiu d’esdeveniments castellers. En aquell any també comença
amb la seva l’altre passió, el teatre, fent classes de teatre a
l’escola L’Animal d’Escaldes-Engordany, fins a la data d’avui. Es forma com
actriu al Laboratori de les Arts, participa en diferents tallers, obres de teatre i esdeveniments teatrals al carrer i forma part de l’elenc de diferents espectacles,
com “Els Pastorets de Sant Julià” i “Turistes i banyistes”.

SERGI VALLES

Director Artistico

Actor y productor cultural (cofundador de Kabuts). Formado en Arte Dramático en el Col-legi del Teatre de Barcelona Barcelona, 2004, y Diplomado en Teatro y Educación en el l'Institut del Teatre, 2011. Su carrera comenzó con su propia compañía con su propia compañía, la compañía nacional No ens vol amb que participa en todos los espectáculos y de la que dirige la dirige la producción. Posteriormente, continúa trabajando en producciones teatrales de las que destacan: El Pare de la Núvia, dir. Joel Joan, Panorama des del Pont, dir. George Lavaudant, Un tramvia. Lavaudant, Un tramvia anomenat desig, dir. Ester Nadal o Bartleby, dir. Ever Blanchet. En el ámbito audiovisual, El Nom, dir. Joan, Miss Dalí, dir. Ventura Pons o las intervenciones en APM, de TV en APM, TV3. Se ha adentrado en el campo de la dirección de espectáculos multidisciplinares con la compañía Líquid Dansa y la dirección de eventos empresariales. En el campo de los eventos destaca la creación y dirección del Festival de Llegendes de Catalunya durante 10 años. Kabuts).
Formació d’art dramàtic al Col·legi del Teatre de
Barcelona, 2004 i Diplomat en Teatre i Educació a
l’Institut del Teatre, 2011. La seva carrera s’inicia
amb companyia pròpia, el nacional No ens vol amb
qui participa de tots els espectacle i de la que en
gestiona la producció.
Després segueix treballant en produccions teatrals
de les que es destaquen: El Pare de la Núvia, dir.
Joel Joan, Panorama des del Pont, dir. George
Lavaudant, Un tramvia anomenat desig, Dir. Ester
Nadal o Bartleby, dir.Ever Blanchet.
En el camp audiovisual ressalta El Nom, dir. Joel
Joan, Miss Dalí dir. Ventura Pons o les intervencions
a l’APM, de TV3. Ha trepitjat el terreny de la direcció
d’espectacles multidisciplinaris amb la companyia
Líquid Dansa i direcció d’esdeveniments
empresarials. En el terreny dels esdeveniments
destaca la creació i direcció del Festival de
Llegendes de Catalunya durant 10 anys.

ANNA FRASES

Subdirectora

Miembro fundador de la Companyia Líquid dansa y de la empresa de educación ambiental La Moixera. Fundadora de la compañía de educación ambiental La Moixera. Siempre ha estado vinculada a las asociaciones culturales y deportivas del Principado, formando parte de la junta directiva de la Asociación Deportiva del Principado. Siempre ha estado vinculada a las asociaciones culturales y deportivas del Principado, formando parte de la junta directiva de la Cia Líquid dansa y del club La Moixera. de La Cia Líquid dansa, Club Pirinenc Andorrà, Ampaea. Su trabajo es muy variado y creativo. Su proyectos y su trabajo están vinculados a la sostenibilidad. Su faceta artística está vinculada a diversos proyectos teatrales y cinematográficos. proyectos teatrales y cinematográficos.

JUANMA CASERO

Subdirectora

Estudió arte dramático y dirección en Madrid.

Dedicada principalmente a la formación teatral (Premi Nacional Millor programa Formatiu AITA 2013 ) y a la dirección, los siete proyectos se han podido ver en algunos de los festivales más importantes, como Almagro y Càceres, y en eventos nacionales e internacionales, culminando con proyectos para el Moscow Art Theatre de Rusia.

Trabajos para compañías como Fuso, Diagoras, Maru-Jasp y el Centro Dramático Nacional, entre otras, así como actuaciones fuera de la capital de España, como La Trapera (Navarra) y Tequatre (Cataluña).

La seva feina a Andorra en les arts escèniques és molt extensa, en la que destaca en la direcció, dramatúrgia i posada en escena de diferents obres de teatre.

Treballa per diferents entitats culturals com l’Escena Nacional d’Andorra, la Fundació ONCA, Andorra Lírica, la Cia. és Grata i en obres com “Els Pastorets” pel Comú de Sant Julià de Lòria, “Nues”, “Romanticas heroínas”, “Andorra” de Jean Camp. Versió i posada escena. Escena Nacional d’Andorra, “Turistes i Banyistes”

JULI PEÑA

Project manager

És Project Manager i Arquitecte Tècnic de professió, nascut a Barcelona, però format com a persona a Girona. Viu a Andorra des de fa 20 anys i se sent plenament integrat al Principat.

Des dels 21 anys forma part del món de l’associacionisme, en àmbits tan diversos com l’esport i la cultura, formant part de les juntes directives i encarregat de l’organització d’esdeveniments associats a aquetes activitats.

Al 1995 va ser un dels fundadors de la seva primera colla castellera a Salt (Girona), al 1998 fundava la colla castellera universitària de Girona i l’any 2014 va ser un dels impulsors i fundadors dels Castellers d’Andorra, on va ser el President i Cap de Colla els dos primers anys, on l’entitat va ser una de les millors colles de sis pisos, “colla més popular del 2015″, ”Andorrà de l’Any 2015″ concedit per a El Periòdic d’Andorra.

En l’actualitat continua com a President i treballa dia a dia per la consolidació de la colla al Principat d’Andorra, per l’expansió del món casteller a les comarques pirinenques i col·laborant amb les colles castelleres internacionals.

es_ESSpanish