PRODUCCIÓ FESTAC
Rosa Mari Herrador

Rosa Mari Herrador, dirigeix aquest cop un elenc d’actors del país totalment amateurs els quals es reuneixen per aquesta obra, que tal com indica el nom, serà una producció pròpia que només es podrà veure en exclusiva en el mateix festival.
Es representarà cada dia de durada del Festival. L’argument?, serà una sorpresa fins al final.


DIVENDRES 15             DISSABTE 16                 DIUMENGE 17
Itinerant                         Itinerant                          Itinerant
20:00 h                          20:30 h                            13:30 H

LA CINQUENA FAÇANA
Non Project Vertical Dance

Experimentar amb noves formes d’expressió del moviment: la verticalitat del punt fix i la relació entre la dansa i l’arquitectura. Es vol donar èmfasi al concepte de la cinquena façana, en què la il·lusió es crea durant la representació i les parets es tracten com si fossin el terra que atrau les ballarines. Aquesta relació de gravetat fa que es pugui jugar amb l’acrobàcia i el teatre gestual, a més de la dansa.

DIVENDRES 15                                    DISSABTE 16
Plaça Germandat                                Plaça Germandat
21:30 h                                                  21:30 h

LES MALETES DE TERRA
Companyia Visitants

Cinc dones comparteixen el pas per un període històric que va des de la II República a la Guerra Civil i la postguerra mitjançant escenes inspirades en esdeveniments històrics però connectant aquesta època amb l’actualitat.

DIVENDRES 15
Plaça Germandat
20:45 h

UNA MALETA DE CONTES
Líquid Dansa i La Moixera

El riu del poblat està sec. La petita Nirina necessita l’ajuda dels rius del món, per això emprèn un fascinant viatge a la recerca de les seves gotes màgiques. Durant la seva aventura coneix països i gent molt divertida, i aprèn les cançons que canten els nens en els seus diferents idiomes.
Una maleta de contes és un projecte creat conjuntament per l’Escola Líquid dansa SL i la Moixera SLU. Dues empreses lligades al món cultural i educatiu.
Es un nou projecte amb la il·lusió de transmetre i crear petits espectacles familiars a partir de llibres i contes infantils. Sortiran contes, històries i aventures. Transmetrem valors i empatitzarem amb les emocions dels infants alhora que gaudirem d’una bona estona lúdica i educativa.
Una intèrpret, una maleta i uns personatges donen vida a aquest conte. La música guiarà i ajudarà a seguir el fil conductor. Es donarà una gran importància a la participació del públic, durant tot l’espectacle.

DISSABTE 16                                    DIUMENGE 17
Espai Sergi Mas                               Espai Sergi Mas
11:00 h                                              13:00 h

LES ARRUGUES DE L’ÀVIA
Líquid Dansa i La Moixera

Una maleta de contes presenta per el petit cap de setmana una proposta intergeneracional: una invitació per reforçar les relacions especials que es formen entre les àvies i les seves netes i néts.

En aquesta maleta explicarem: el conte de Simona Ciraolo: LES ARRUGUES DE L’ÀVIA

Aquest conte parla de la saviesa que suposa l’edat, de les experiències i/o dels amors viscuts durant tota la vida.És una història commovedora que ens vol recordar que la vellesa pot ser quelcom de valuós. 

«Les arrugues de l’àvia» explora aquesta idea partint de la conversa d’una nena que sent curiositat per les arrugues de la cara i li pregunta si li molesten.

És l’inici d’un diàleg en que la nena descobrirà que cada arruga és un record: n’hi ha que recorden dies feliços altres dies tristos, però totes i cadascuna representen com és de bonica la vida.

LES APARENCES ENGANYEN
Líquid Dansa

El planeta està ple de residus per culpa de la humanitat. Els animals han de viure entre els plàstics i les escombraries. Un ocell malparat, un conill preocupat i un llop ferotge es veuran embolicats dins una història d’amistat que no haguessin viscut mai en altres circumstàncies.
Líquid dansa presenta un espectacle familiar i pluridisciplinar on les arts escèniques donen vida a una història de creació.
Tres intèrprets/ ballarins es posen dins la pell de tres animals. Per explicar aquesta faula, s’utilitza la dansa clàssica, les danses urbanes, la dansa contemporània i el teatre com a llenguatge escènic.

DISSABTE 16                                   DIUMENGE 17
Plaça Laurèdia                                Plaça Laurèdia
11:30 h                                             11:30 h

BORN TO KISS
Companyia Mar Gomez

Corre, salta, dispara, amaga’t rere una trinxera! I vigila, vigila, vigila. Ets un soldat i toca
lluitar. O millor atura’t un moment. Tanca els ulls i recorda que no hi ha cap arma més
poderosa que un somriure.
Born to kiss és una comèdia bèl·lica que utilitza la guerra com a metàfora per reivindicar el costat lluminós de la vida, per explicar-nos que quan no trobem cap sortida a un conflicte toca inventar-nos-la.
En la seva nova creació, la Cia Mar Gómez transformarà el carrer en un camp de batalla per posar-hi en dansa a un inquiet soldat que ens mostrarà com l’humor pot esdevenir la millor manera de rebel·lar-se.

DISSABTE 16                            DISSABTE 16
Plaça Major                               Plaça Major
12:30 h                                      19:00 h

BRAM
Rosa Mari Herrador i Emma Riba

BRAM és un crit profund, visceral, fort i eixordador, és un crit des de l’entranya. Se’l sent a la terra baixa i arriba als cims més alts. Traspassa la foscor de l’hivern i acarona la llum de l’estiu.
És una proposta, amb què “posar en valor la importància dels referents i de fer-ho reconnectant amb el lloc comú, amb casa nostra, Andorra, amb l’herència que ens uneix i que compartim”.

DISSABTE 16                          DIUMENGE 17
Plaça Sant Roc                       Plaça Sant Roc
18:00 h                                    12:00 h